Realize your constitutional right

with qualified help

Phone

877 123 0223

Avocat Banci

avocat-banci

Poţi da banca în judecată pentru abuz angajand un avocat banci , sau abuzuri – comision acordare, comision gestiune, comision de risc- toate sunt declarate ca fiind abuzive. Iti poti lua un avocat banci. De altfel pentru toti cei carora le-au crescut dobanzile si implicit ratele pot denunta acest aspect si sa reduca dobanzile cu pana la 50%.

Abuzurile bancare sunt o permanentă realitate, mai ales după anul 2008. Cu toate acestea, puţini sunt clienţii care au puterea să ia atitudine şi să cheme instituţia financiară în instanţă, pentru a-şi apăra drepturile. În multe cazuri, clienţii se gândesc că un asemenea demers este complicat şi costisitor, pe când în realitate, dacă există un temei, banca poate suporta întreaga cheltuială cu procesul. Mai mult, tot instituţia financiară poate fi obligată să achite daune morale celor pe care i-a vătămat. 

Curtea Supremă a emis,  o decizie definitivă prin care obligă o bancă să reducă dobânda unui bucureştean la jumătate. Este prima decizie definitivă prin care judecătorii dau câştig de cauză debiitorilor în disputa cu băncile privind clauzele abuzive. Pe scurt, în 2008, bucureşteanul a luat un credit de 100.000 de franci elveţieni, iar banca a decis să ii crească dobânda de la 5,7% la 6,99%, deşi indicatorul de referinţă a scăzut constant. Instanţa a decis că banca nu poate modifica marja care a fost convenită în contractul de creditare. Altfel spus, judecătorii au decis că băncile nu îşi pot mări profitul prin majorarea discreţionară a dobânzilor la credite.

avocat banci

www.expertlex.ro
[email protected]
0751299251