Realize your constitutional right

with qualified help

Phone

877 123 0223

Cabinetul nostru de avocatura va poate reprezenta in orice proces civil, avocat drept civil actionand in numele si in interesul dumneavoastra.

     Scopul Cabinetului de Avocatura Simon, in domeniul reprezentarii si asistentei juridice in procesele civile, este reprezentat de oferirea strategiilor optime care sa duca la rezolvarea problemelor dumneavoastra din procesele civile.

Redactarea, asistarea, reprezentarea si sustinerea actiunilor civile in fata instantelor de judecata in toate etapele, avocat drept civil de la initierea actiunii in instanta pana la finalizarea ei, cu parcurgerea tuturor cailor de atac prevazute de lege precum: avocat drept civil actiuni in revendicare imobiliara si mobiliara, actiuni pentru rezolutiunea si rezilierea contractelor, partaj judiciar, succesiuni, actiunea privind raspunderea civila delictuala si contractuala, actiuni in nulitatea actelor, actiuni pentru dobandirea dreptului de proprietate prin uzucapiune si accesiune, actiuni in pretentii, actiuni posesorii, actiuni pentru intrarea in posesia unei mosteniri, redactarea altor cereri de chemare in judecata in domeniul dreptului civil, notificari, tranzactii, redactare intampinare, cerere reconventionala, redactare contracte, asistenta juridica si reprezentare in fata instantei de judecata, masuri asiguratorii, contestatii la executare silita.

Consultanta si asistenta juridica privind negocierea, redactarea, modificarea, executarea si incetarea contractelor de: vanzare-cumparare, schimb, locatiune, antrepriza, subantrepriza, asociere in participatiune, mandat, imprumut, intretinere, renta viagera, creditare, comodat, factoring, cesiune de creanta, fideiusiune, gaj, ipoteca, novatie, publicitate, sponsorizare, transport, recrutare personal, studiu de piata, prestari servicii diverse, asigurare, curierat, curtaj, confidentialitate, comert electronic, franciza, audit, barter, depozit, subrogatie, tranzactie, etc.

Asistenta juridica si reprezentare in procedurile administrative si judiciare privind reconstituirea dreptului de proprietate asupra imobilelor.

Executarea hotararilor pronuntate de instantele judecatoresti, precum si alte titluri executorii care nu emana de la o instanta judecatoreasca. Redactarea de contestatii la executare si ordonante.

avocat drept civil